De laatste wedstrijd voor de winterstop stond de uitwedstrijd in en tegen Serooskerke op het programma. De ploeg van Cees Houtepen was voor de wedstrijd de ongeslagen koploper in de 3e klasse A, met slechts 2 verliespunten. Dat het een lastige opgave zou worden voor De Noormannen om punten mee te nemen naar Westkapelle, was dus vooraf wel duidelijk. De Noormannen kon wel moed putten uit de wedstrijd tegen, destijds medekoploper, Dauwendaele. Echter na de wedstrijd kon geconcludeerd worden dat het verschil vandaag wel erg groot was. De Noormannen keerde dan ook huiswaarts met een terechte nederlaag: 6-1.

De eerste helft werden de krachtsverschillen al snel duidelijk. Het spel speelde zich met name af op de helft van De Noormannen. Op zich is dat geen probleem. Echter werd er niet kort verdedigd en hierdoor had Serooskerke vrij spel. De ruststand gaf eigenlijk het klasse verschil niet juist weer en De Noormannen mocht niet klagen dat het slechts 2-0 stond.

In het eerste kwartier na rust werd de eventuele hoop die er nog was, de grond ingeboord. Binnen 20 minuten in de tweede helft stond het namelijk al 5-0. De thuisploeg werd bij tijd en wijle geen strobreedte in de weg gelegd rondom de 16. Hierdoor werd het de koploper wel erg makkelijk gemaakt. De Noormannen redde een kwartier voor tijd nog de eer door de eretreffer te maken. De keeper verwerkte de bal niet goed na een strak schot van Rens Janisse en Rens de Visser kreeg de bal op een presenteerblaadje. Een aantal minuten voor tijd maakte Serooskerke het halve dozijn vol en bepaalde het de eindstand op 6-1. Precies na 90 minuten vond de goed leidende Harry Koster het genoeg en floot op een koud sportpark in Serooskerke voor het laatste fluitsignaal.

De Noormannen kan terugkijken op een wisselend eerste seizoenshelft. Het positieve is dat er nog steeds gestreden wordt om de 8e plaats. Het veldspel zal echter wel moeten verbeteren, wil het hiervoor in aanmerking komen. Na de winterstop staan er direct belangrijke wedstrijden op het programma, namelijk tegen concurrenten Nieuwdorp en Zaamslag.