Zaterdag 4 maart om half 3 stonden Noormannen 1 en Luctor Heinkenszand tegenover elkaar op sportpark de Prelaat. In de wedstrijd die ze eerder
dit seizoen tegen elkaar speelden bleek Luctor een maatje te groot, zullen de Noormannen deze keer meer kans maken?

De start selectie zag eruit als volgt: Levien, Stijn, Rody, Jari, Patrick, Niels, Dylan Knevel, Jesse, Rens de Visser, Erwin en Rens
Janisse, en met als wisselspelers Thomas, Damian en Luuk.

Terwijl het een klein beetje regende ging de wedstrijd van start, in het eerste kwartier gebeurd er niet veel. De bal is veel te  vinden op de helft van de Noormannen, maar ze houden goed stand. In  de 19e minuut is het dan toch raak voor Luctor.  Nadat Noormannen de bal niet weggewerkt krijgt voor eigen doel wordt er gescoord, 0-1.
Hierna krijgen de Noormannen wat kansjes, maar deze lopen op niets uit. In de 44e minuut krijgt Luctor nog een grote kans door een mooie steekpass, gelukkig weet Levien deze uit het doel te houden. Maar de tweede helft is nog niet voorbij in de 45e minuut weet Noormannen de 1-1 te maken. Een schot van Dylan wat eerst op de lat komt word afgemaakt door Rens de Visser. Een mooi moment voor de gelijkmaker, zo kunnen de Noormannen met een goed gevoel de kleedkamer in.

Noormannen 1 begint de tweede helft zonder wissels. Ze starten goed en doen in het begin van de tweede helft zeker niet onder voor Luctor. Tot aan de 72e minuut gebeurd er weinig spectaculairs, totdat Niels vanuit een corner op doel kan schieten.  Een verdediger weet deze inzet helaas net weg te halen met het hoofd. Een paar minuten later ontstaat er een vrije trap vanaf in mooie positie nadat Erwin onderuit wordt gehaald, deze schiet hijzelf helaas net naast. Maar dan, in de 84e minuut een penalty voor de Noormannen! Dylan krijgt een duw in de rug, en de scheidsrechter legt de bal op de stip. Erwin weet de penalty koelbloedig in te schieten en de stand dus 2-1 te maken. Vanaf dan weet Noormannen het goed dicht te houden, en zo wordt er gewonnen van het gevreesde Luctor Heinkenszand.

Na deze enorm mooie overwinning staat volgende week Zeelandia Middelburg op de planning, zal Noormannen deze vorm kunnen behouden en