Op zaterdag 11 Maart om half 3 stond Noormannen 1 tegenover Zeelandia Middelburg 1. De thuiswedstrijd die eerder werd gespeeld tegen Zeelandia werd 0-3 verloren dus zullen De Noormannen dit keer wel de winst mee naar huis kunnen nemen?

De opstelling ging als volgt : In het doel Levien, achter Stijn, Rody, Jari en Patrick. Midden Niels, Erwin en Jesse. Voor Rens en Dylan.
Wissels : Thomas, Damian, Ron, Julian.

Het was een mooie zonnige dag in Middelburg en de wedstrijd ging van start. In de eerste 6 minuten hadden zowel de Noormannen als Zeelandia een kans maar hier kwamen geen goals uit. In de 11e minuut staat assistent-scheidsrechter te vlaggen maar de scheidsrechter kijk niet echt. Achteraf geeft hij dan toch een vrije trap. In de 15e minuut geeft Patrick de assist op broer Dylan die als eerste een bal op het doel schiet, redding van de keeper. Gelijk hierna een kans voor Zeelandia maar de doelpoging gaat voorlangs het doel. Hierna een hoekschop voor Zeelandia die Niels blokt en zorgt voor de 2e corner, hier kwam een schot op de lat uit. Inmiddels al een half uur bezig maar nog geen doelpunt gevallen in de wedstrijd. Poging van Zeelandia gaat over maar kort hierna scoren ze uit de 3e hoekschop de 1-0 snoeihard vanaf de 25 meter. Helaas moet Rens de Visser door een spierblessure het veld verlaten… Hij wordt gewisseld voor Ron, 5 minuten later is het rust.

In de rust is Thomas gewisseld voor Erwin. 5 minuten bezig in de 2e helft heeft Jesse een enorme kans maar gaat net naast het doel bij Zeelandia. In de 52e minuut schiet Rens vanaf de 16 meter de bal met een volley het doel binnen, het staat 1-1. Rondom de 70e minuut scoort Zeelandia Middelburg hier de 2-1. Ron is enigszins geblesseerd en wordt gewisseld voor Julian die na ongeveer 3 wedstrijden weer mee kan doen. Mogelijkheid van Rens vanaf links die een voorzet aflevert waar Dylan helaas net niet bij kan. Rode kaart voor Davidse van Zeelandia na 2 keer geel door geen afstand te nemen bij een vrije trap. In de laatste minuut van de blessuretijd krijgt de Noormannen nog een vrije trap die net mis wordt gekopt, helaas fluit de scheids hierna gelijk de wedstrijd af.

Helaas is deze wedstrijd afgelopen met een 2-1 voor Zeelandia Middelburg. Hopelijk pakken we volgende week de punten mee als we thuis spelen tegen Bevelanders 1.