Tijdens deze eerste wedstrijd van het seizoen 23/24 tegen start De Noormannen met de volgende opstelling:

Dylan M Dylan K

Rens J. Erwin. Thomas

Jari Jesse

Finy     Rens V   Julian

Levien

De scheidstrechter geeft het fluitsignaal, waarmee de wedstrijd is begonnen. De Noormannen begint de wedstrijd met het balbezit. De eerste kleine kansjes volgen dan ook gelijk, waarbij een vrije trap van Erwin en een hoekschop niet resulteren in gevaar.

Toch volgt na wat fouten in de verdediging van Waarde het eerste doelpunt voor Noormannen in de 18e minuut door een voorzet van Dylan K die in eerste instantie wordt gemist door Dylan M, maar wordt afgemaakt door Thomas. De blijdschap die ontstaat uit dit doelpunt stopt snel, door een goal van Waarde in de 19e minuut. Deze goal ontstaat uit een actie over links die wordt teruggelegd en goed wordt binnengeschoten door de aanvaller van Waarde.

Deze goals worden gevolgd door een fase in de wedstrijd met wat kansen over en weer, waar weinig gebeurt en veel ballen over de ballenvanger worden geschoten door Noormannen.

Toch volgt in de 33e minuut een goal van Dylan M die alert reageert op een van richting veranderd schot van Erwin. Zo gaat de Noormannen met een 2-1 voorsprong de rust in, waar de Noormannen niet goed speelt en het de verdienste is van de keeper van Waarde dat er geen grotere voorsprong is voor de Noormannen.

Na rust mag de Noormannen nu tegen de in wind spelen en is Finy gewisseld voor Patrick.

Noormannen begint wat sterker aan de tweede helft waar een goed schot van Dylan K gered wordt door de keeper en een schot van Rens J van de lijn af wordt gehaald door een verdediger van Waarde. Toch volgt uiteindelijk de 3-1 gescoord door Rens J die hem in 3e instantie via een rebound kan scoren. Hierin volgt een fase waarin Waarde gevaarlijk wordt via het spelen van de lange bal. Zo schieten ze in de 63e minuut een bal op de paal en kort daarna een strak schot over het doel van Levien. Na weer een paar kansen voor de Noormannen die de keeper van Waarde er wederom goed uit haalt blijft het dan ook 3-1. Kort daarna wordt Waarde gevaarlijk via een vrije trap net buiten de 16 die Levien goed redt. Toch volgt daarna toch nog de 3-2 door een goal in 2e instantie na een redding van Levien op een lage voorzet. Zo wordt de slotfase toch nog heel spannend en krijgt Waarde hoop op een gelijkspel. Echter weet Noormannen het bij een 3-2 te houden na een mindere wedstrijd vergeleken met de wedstrijden van afgelopen weken.