Deze week stond er voor de Noormannen weer een competitiewedstrijd te wachten. De Noormannen reisde af naar Wemeldinge.

De Noormannen begonnen aan de aftrap met de volgende spelers: Cas, Julian, Rens de V, Rody, Thomas, Erwin, Jari, Jesse, Rens J, Ron en Dylan K.

De aftrap van de wedstrijd begon om drie uur. De openingsfase van de wedstrijd begint goed voor de Noormannen, dat gelijk een paar grote kansen krijgt en zelfs al in de 12e minuut op voorsprong komt door een mooie pass van Jari richting Rens J die de bal in het doel schiet.

Helaas gaat het daarna snel mis en maakt Wemeldinge de 1-1 doordat Cas uitgleed en de bal onder hem door ging kon de spits van Wemeldinge makkelijk scoren. De Noormannen creëert daarna weer gelijk kansen alleen is het Wemeldinge die de score weet te vergroten door een schot dat van richting werd veranderd. De Noormannen krijgt nog wat kansen voor rust maar de bal wil er maar niet ingaan.

De tweede helft is weer van start waarin Wemeldinge sterk begint en 3-1 maakt in minuut 49 uit een counter. De Noormannen speelt wel beter maar tot echt grote kansen leidt het niet op een paar hoekschoppen na, maar daar komt ook weinig gevaar uit. Met nog een kwart wedstrijd te gaan worden Erwin en Dylan k gewisseld voor Luuk en Sven.

De Noormannen krijgen nog een paar kleine kansen maar daar komen geen doelpunten uit voort. En dan maakt Wemeldinge ook nog de 4-1 in minuut 90. Vlak daarna krijgt de Noormannen nog een penalty en wordt goed binnen geschoten door Rens J en wordt het dus nog 4-2. De scheidrechter laat nog lang door spelen door blessures en tijdrekken maar dat leidt niet meer tot goals en is de wedstrijd dus gespeeld. Volgende week kan de Noormannen het opnieuw proberen in de thuiswedstrijd tegen Apollo.