Vandaag staat de uitwedstrijd tegen Nieuwdorp op het programma. Het heeft de afgelopen dagen veel geregend, dus de vraag was of er gespeeld kon worden. Het veld werd goedgekeurd en zodoende konden we voetballen.
Trainer Michael Richard kan vandaag beschikken over een (bijna) complete selectie. Hij stuurt de onderstaande 11 het veld op in een 4-2-3-1 opstelling:

1. Levien Minderhoud
2. Rody Janse
3. Erwin Pouwelse (C)
4. Rens de Visser
5. Finy Cijsouw
6. Jesse Simonse
7. Jari Kaland
8. Julian Coppoolse
9. Rens Janisse
10. Thomas Willeboordse
11. Dylan Maljers

Wissels:
12. Stijn Cijvat
13. Dylan Knevel
14. Sven Joosse
15. Ron de Nooijer

Noormannen begint goed aan de wedstrijd. Er wordt in het begin wat afwachtend gespeeld en geduldig opgebouwd. Na een minuut of 20 pakt Dylan Maljers de bal af net over de middellijn en besluit in 1x te schieten. Prachtige goal en 0-1.
Daarna is de overhand aan Nieuwdorp. Ze komen beter in hun spel en vaker voor het doel van Levien. Na een onderschepping word de linksbuiten van Nieuwdorp weggestuurd en maakt bekwaam de 1-1 door onderdoor Levien te schieten.

We gaan rusten met een 1-1 stand.

De tweede helft begint zoals we ook aan de eerste helft zijn begonnen. Na wat kleine kansjes over en weer krijgt Rens de Visser de bal in de 16 meter van Nieuwdorp. Hij neemt de bal mooi mee en rond keurig af; 1-2. In de slotfase krijgt Nieuwdorp meer en meer kansen. Een afstandsschot van de linksbuiten bezorgd de thuisspelende ploeg de 2-2. Dit is tevens de eindstand.