Op 18 november, staat er weer een nieuwe wedstrijd op het programma voor de Noormannen. Zo krijgt de Noormannen Kruiningen op bezoek, op een regenachtige dag. De velden zijn niet ideaal, maar de wedstrijd gaat door.

Opstelling:

Levien

Stijn.       Rens.         Erwin.       Finy.

Julian                    Jari

Dylan .K             Thomas          Rens

Dylan.M

De wedstrijd is nog maar net begonnen en Kruiningen komt al op een 0-1 voorsprong door een fout achterin, waarna de bal in tweede instantie binnen wordt geschoten. De bal wordt eerst gered door Levien en daarna nog tegen Rens aangeschoten. Zo werd de bal nog tegengehouden door Rens met zijn handen, maar de bal gaat er alsnog in. Hierna is de Noormannen vooral in balbezit, maar krijgt Kruiningen toch grote kansen die tot nu toe nog niet worden benut. Vanaf de 20e minuut komt de Noormannen in een betere fase, waarin ze grote kansen hebben maar nog zonder succes. Toch wordt dan toch uiteindelijk de gelijkmaker gescoord door Rens, die scoort uit een hoekschop, waar eerst de bal doorgekopt wordt door Jari. Zo gaat de Noormannen met een 1-1 tussenstand de kleedkamer in. Toch zijn er weer veel kansen onbenut gebleven en had dit voorsprong kunnen zijn.

Na rust begint de Noormannen weer wat slapper, zo is het spel bij de Noormannen rommelig en krijgt Kruiningen enkele kansen, die Levien moet redden. Toch komt Kruiningen dan op een 1-2 voorsprong. Een speler van Kruiningen geeft een steekbal aan de spits die om Levien heen loopt en hem binnen kan schieten. Noormannen speelt een rommelige tweede helft en komt eigenlijk niet meer tot voetballen toe. Zo worden Rody en Jesse ingebracht voor Stijn en Dylan k. In de eindfase van de wedstrijd probeert de Noormannen nog wat te forceren door het hanteren van de lange bal. Helaas komen hier ook geen grote kansen uit voort. Tot in het laatste kwartier van de wedstrijd, waarin Dylan M. een omhaal over schiet en de keeper van Kruiningen een dubbele redding heeft op de schoten van Dylan M en Erwin. Hierna wordt de bal nog wat over en weer gespeeld, maar krijgt de Noormannen niet meer de kans om nog de gelijkmaker te spelen.

Voor volgende week, na de inhaalwedstrijd tegen Apollo op dinsdag staat Nieuwland op het programma.