Zaterdag 9 december stond de laatste competitiewedstrijd van het jaarop het programma. Aan Noormannen de taak om de drie punten mee te nemen
naar Westkapelle en zo met een goed gevoel de winterstop in te gaan. De staf kon beschikken over een nagenoeg fitte selectie. Ten opzichte van
vorige week waren er wel 2 wijzigingen. Jari en Julian startten in de basis wat ten koste ging  van de niet geheel fitte Finy en Dylan K.

Op een nat en winderig kunstgrasveld in Middelburg waren de verhoudingen direct duidelijk. Noormannen was voetballend de bovenliggende partij en had het balbezit. De uitploeg ging echter te veel mee in het tempo van MZVC. De supporters kregen hierdoor tijdens de 1e helft dan ook regelmatig een traag schouwspel voorgeschoteld. De thuisploeg werd een paar keer gevaarlijk vanuit de counter, na slordig balverlies van Noormannen. Verder dan dat kwam MZVC niet. Noormannen
wist tijdens de 1e helft 2 keer tot scoren te komen. Dylan M. was twee keer de aangever. Eén keer wist Rens J. (of was het een tegenstander?)
de voorzet tot doelpunt te promoveren, de andere keer wist Rens de V. de profiteren van onoplettendheid van de MZVC defensie.

In de tweede helft was het zaak voor Noormannen om geconcentreerd te blijven spelen en zo de voorsprong uit te breiden met de wind in de rug.
Dat gebeurde ook toen Rens J. een vrije trap van Erwin achter de keeper werkte. Deze leek enigszins verrast en had het nakijken. De concentratie
zakte daarna tocht weg en hierdoor kon MZVC nog iets terug doen. Veel meer dan dat zat er niet in voor de Middelburgers. Dylan K. bepaalde de
eindstand met een mooi doelpunt, 1-4. Een stand die de verhoudingen op een juiste manier weergeeft.

Door de overwinning op het team van oud Noormannen 2 trainer Henk Willemse sloot Noormannen de 1e seizoenshelft goed af. Om nu te zeggen
dat Noormannen kan terugkijken op een goede 1e seizoenshelft, kan niet worden geconcludeerd. Wel geven de behaalde 10 punten uit de laatste 4
wedstrijden vertrouwen voor de 2e seizoenshelft. In de ranglijst is de aansluiting gevonden met de middenmoot en in de 2e periode staat het op
de 1e plaats. Met Jong Ambon, Rillandia en Waarde als 1e 3 tegenstanders na de winterstop lijkt het programma in die 2e periode gunstig.
Noormannen zal echter de stijgende lijn van de laatste weken moeten voort zetten en niet moeten vervallen in oude fouten om de punten te