In het nieuwe seizoen wordt Michael Richard de nieuwe trainer van De Noormannen. Hij volgt Lennard Kerkhove op die na dit seizoen stopt als trainer. Michael is 50 jaar en woont met zijn echtgenote en twee kinderen in Vlissingen. Hij werkt als projectmanager in het ziekenhuis in Goes.

In de senioren heeft Michael gevoetbald bij Yerseke en Zeeland Sport. Door blessures heeft hij zijn voetbalcarrière moeten beëindigen. Toen is Michael assistent trainer geworden bij Zeeland Sport. Na een periode als jeugdtrainer bij Vlissingen en Walcheren, waar hij hoofdklasser jo-17 trainde, werd Michael gevraagd om trainer te worden van Walcheren 2. Daar is hij nu aan zijn vierde seizoen bezig. In 2021 heeft Michael zijn trainersdiploma UEFA B gehaald omdat hij graag trainer wilde worden van een eerste elftal .

Die kans krijgt Michael nu bij De Noormannen. Na een aantal goede gesprekken is besloten om komend seizoen met elkaar in zee te gaan. De komende tijd wil Michael door gesprekken en wedstrijden te bekijken meer te weten komen over het eerste van De Noormannen. Om volgend seizoen te beginnen aan een hopelijk mooie en sportieve tijd bij De Noormannen.

Nieuwe hoofdtrainer