Weer een wedstrijd Noormannen - Veere en net als de twee voorgaande edities (5 - 1 en 4 - 2) weer een klinkende overwinning voor de roodzwarten (4 - 0). Noormannen heeft daarmee 7 punten uit de laatste 3 wedstrijden en staat met 4 punten op een 3e plek in de 2e periode. De plek op de algehele ranglijst blijft ondanks de overwinning onveranderd: een teleurstellende 11e plek. 
 
De overtuigende overwinning van het vlaggenschip heeft voor een nieuwe koploper gezorgd in de Prognostiek. Michael Dekker heeft dankzij een full-pull de koppositie van Cas Joosse overgenomen. Michael Dekker is niet de enige Michael met een full-pull, want ook Michael Richard voorzag afgelopen zomer al een 4 - 0 overwinning voor zijn Noormannen. Opvallend is ook de full-pull van Henny Cijsouw, daar Henny in de Prognostiek regelmatig drager van de rode lantaarn is geweest. Proficiat allen! Verder hebben liefst 31 deelnemers, waaronder Cas, enkel de Toto juist ingevuld en mogen daarmee 3 punten aan hun seizoenstotaal toevoegen. Er zijn na 4 gespeelde wedstrijden in de Prognostiek nog 10 deelnemers zonder punten, te weten Niels van Belzen, Niels Coppoolse, Peter Hendrikse, Sander Riemens, Kim van Vaardegem, Kris Cijsouw, Vincent Toutenhoofd, Jacco Cijsouw, Ivo Dekker en Marco Verburg. Laten we hopen dat ook zij na de winterstop de vorm terugkrijgen. 
 
De top-4 wordt dus aangevoerd door Michael, Dekker dus, gevolgd door Cas Joosse. Sjako en Jordy Conte, deze ronde weliswaar puntloos, bezetten gezamenlijk de 3e plek. 

De gemiddelde ingevulde uitslag is 2,4 - 0,8 dus afgerond 2 - 1, net als afgelopen wedstrijd tegen Apollo '69, maar het werd 4 - 0. Michael D., Michael R. en Henny hadden dit dus juist, maar sommigen hadden meer vuurwerk verwacht. Joop Kesselaar bijvoorbeeld, hij had een 7 - 0 overwinning voorspeld. Of Jari Kaland, die een 5 - 0 had genoteerd. Niels Dominicus en eerdergenoemde Ivo hadden met respectievelijk 1 - 3 en 0 - 2 minder hoge verwachtingen van de thuisploeg, maar gelukkig werden hun voorspellingen geen waarheid. De vaakst ingevulde uitslag was 2 - 2 (8x), gevolgd door 2 - 1 (6x) en 3 - 1 en 4 - 2 (beiden 5x).