Hoe zat het ook al weer? 
Nog even de spelregels: Stel je favoriete elftal op, bestaande uit Noormannenspelers, waar je ooit mee hebt gespeeld. In welk elftal maakt niet uit. Natuurlijk mag je ook jezelf opstellen. Het gaat om 11 basisspelers, een trainer en eventueel reservespelers. Probeer bij elke speler een korte uitleg te geven (1 a 2 zinnen) waarom hij in je team thuishoort. Eventueel ook een tactiek. Na Jeroen Huibregtse is Jordy Conté aan de beurt.

De 11 van Jordy Conte

Allereerst erg leuk dat ik mee mag werken aan dit item. Ik heb dit al een paar keer met veel plezier zitten lezen.
 
Door de jaren heen, in mijn actieve voetbalcarrière, heb ik met heel wat spelers op het veld gestaan. Doordat ik in Noormannen 1,2,3,4 en 5 heb gespeeld heb ik met aardig wat voetballers gespeeld. Overigens wil ik het 1e nuanceren, dat is beperkt tot enkele bank-warm-houd beurten gebleven.
 
In de jeugd heb ik hoofdzakelijk 4-3-3 gespeeld en in de senioren eigenlijk het meest vanuit het 4-4-2 systeem. Ik zal mijn team dan ook vanuit het laatstgenoemde systeem samenstellen.
 
Doel: Jirre, Piet Gabriëlse
Waarschijnlijk de meest onderschatte keeper van Zeeland en vermoedelijk ook de enige die bij een speler van de tegenpartij de broek tot onder de knieën trok tijdens een corner.
 
Laatste man: Leo Brasser
Moet wel bij vermeld worden dat de meeste wedstrijden die wij samen hebben gespeeld in de nadagen van beider carrière is geweest. Ik denk persoonlijk dat er nog meer in de carrière van Leo had kunnen zitten, in die van mezelf misschien ook wel.
 
Voorstopper: zonder enige twijfel Peter Slabber
De meest meedogenloze verdediger waar ik mee op het veld heb gestaan. Ik vermoed dat er nog tegenstanders van hem zijn, die met een boog om hem heen lopen.
 
Linksback: Wim Brasser
Iemand die nooit verzaakte, zowel voor, tijdens en na de wedstrijd. Ik vond dat van alle drie de aspecten bijzonder knap.
 
Rechtsback: Jan Gabriëlse, paling
De enige speler die liever een ingooi aan de tegenstander gaf, dan de bal speelde naar een medespeler. Op dat moment de enige vrijstaande medespeler. Zijn commentaar hierop was eenvoudig: “Die ingooi weggeven was de meest veilige optie”. Dit was in Noormannen 5.
 
Centrale middenvelder: Eddy Janse
Die had ik waarschijnlijk op elke plek kunnen zetten in het elftal. 1 van de beste voetballers waar ik vanaf de jeugd mee samen heb gespeeld. De enige speler die meer met de buitenkant van de schoen speelt als gewoon met de binnenkant.
 
Linkshalf: Davy Verstraate
Had in een 4-3-3 op linksbuiten gestaan, maar in zijn gloriedagen een geweldige voetballer. Deed alles op techniek.
 
Rechtshalf: Jan Lievense, De Kuul
Kon op het hele middenveld uit de voeten. Een stofzuiger 1e klas. Moest vroegtijdig stoppen vanwege een onwillige knie.
 
Nummer 10, positie achter de spits: Webko Wuite
Technisch zeer begaafde voetballer. Misschien nog wel beter dan zijn broertje. Werd ook veel geplaagd door blessures, zeker tijdens zijn studententijd.
 
Spits: Richard Gabriëlse
De enige spits die duidelijk communiceerde waar hij de bal wilde hebben en de aangever al tijdens bedankte voor de mooie bal gedurende een vlammende sprint. 
 
Spits: Lineke Minderhoud
Nooit samen mee gevoetbald, wel trainer en leider van geweest. Schoot uit alle hoeken en standen, zowel links als rechts. Scoorde aan de lopende band, vele malen beter dan haar broer.
 
Bank:
- Marco van Belzen, de enige speler die voor de aftrap op zijn hoofd ging staan op de middenstip. Zeer bruikbare speler op elke positie in de voorhoede.
- Bastiaan de Visser, een onwaarschijnlijk goede trap in de benen, veelal geblesseerd en iets te langzaam voor de absolute top.
- Richard Buis, zat prima op de bank. Wist een penalty tot ingooi te promoveren. 
 
Trainer/coach: Evert Wisse
Vlagger: Leo Jobse
 
Ik ben erg benieuwd naar de favoriete 11 spelers van Kris Pouwelse.