Verona heeft dit keer de eer  haar11 sterspelers op te stellen. Ze speelt wel een beetje vals want het zijn niet alleen maar spelers waar zij zelf mee gevoetbald heeft...

Keeper: Ik bedoel keepSTER, zonder twijfel Jojanneke Dekkers! Met een uitgesproken haarkleur of ineens een totaal andere coupe een complete verrassing op het doel.

Verdediging :
Laatste man:  Astrid Gabriëlse.  Staat als een huis, moeilijk te passeren, 100% inzet!
Rechtsachter: Eline Roelse, raakt ze de bal niet dan breekt ze je tenen wel door er per ongeluk op te gaan staan.
Voorstopper: Kim van Vaardegem, niet zenuwachtig te krijgen.
Linksachter: Of zij toen op deze plek speelde weet ik niet meer. Ellen Gabriëlse zou op deze positie niet misstaan. Toen was het Ellie Flexibellie. Benieuwd of zij nog steeds dezelfde moves kan als toen.

Middenveld:
Linkshalf: Erika Toutenhoofd, no nonsens speelster zowel binnen de 90 min als de 3e helft weet je exact wat je aan haar hebt.
Rechtshalf: Anita vd Welle  of dit voor haar de ideale plek is weet ik niet, maar stel haar zeker graag op in mijn favoriete 11. Soms ietwat vals in het veld, wat ten goede komt van het team. Haar drive voor de winst wordt er groter door.
Centrale middenvelder: Renee van Vaardegem, harde werkster, gaat iedere wedstrijd vol voor de winst. Coacht medespeelsters met goeie opbouwende kritiek.

Voorhoede:
Rechts: Anouk Wisse, kruist zo lekker dat veld over. 🤣😉
Spits: Zonder enige twijfel Lineke Esser-Minderhoud. Scorend vermogen, altijd aanspeelbaar en bloedirritant voor de tegenstander
Links: Niet mee gespeeld, maar had ze er toentertijd graag bij gehad, Nathalie Meijers. Ik denk zeker samen met Lineke een topcombinatie in de voorhoede.

Reserves: Leonie Minderhoud, staat liever in het veld, dat snap ik, maar voor de gezelligheid heb ik haar liever samen met mij op de bank 🥳

Vlagger: Bastiaan de Visser, vlagvast! En durfde best eens in het voordeel van ons te vlaggen

Coaches en trainers:
Dit is echt de aller moeilijkste. Zoveel mensen de revue zien passeren. Met de 1 deden we iedere week blikke puzze i.p.v. tegen een bal schoppen, de ander stond in een leren jas en spijkerbroek leunend tegen de omheining trainen te geven.
Maar ik denk dat als hij dit leest zich enorm teleurgesteld zou voelen als ik beide titels niet aan hem zou geven. Deze eer gaat dan ook naar Johan Ouwerkerk. Van hem konden we middels een grapje en grolletje toch wat leren. Tranen gelachen met hem en ik weet dat hij stiekem nog weleens aan ons terugdenkt!

Ik ben benieuwd wat de ideale opstelling is van Edwin de Pagter.