Ik ben weer al wat jaren te bezichtigen op de Walcherse en Bevelandse velden, eerst tijdens de volledige jeugd van de Noormannen en vervolgens na een korte rustpauze nog een aantal jaren bij  Meeuwen 6, om vervolgens een jaartje Noormannen 2 mee te pakken. Daarna ben ik aangesloten bij Noormannen 5 om na een aantal jaren Noormannen 4 te worden vanwege spelerstekort binnen de vereniging en vanwege dezelfde reden doe ik nu mijn best bij Noormannen 3. Maar in welk team of bij welke vereniging ik ook zat, ik heb altijd binnen en buiten het veld veel plezier en gezelligheid meegemaakt. Op sportief gebied heb ik hoge pieken (kampioenschappen, grote uitslagen in ons voordeel) gekend maar ook diepe dalen (strijden in de onderste regionen en nog met dubbele cijfers verliezen en het behalen van 'De Almanak' na een halve wedstrijd voetballen erachter komen dat we tegen de verkeerde tegenstander stonden). Kortom ik denk dat ik als speler mezelf wel mag zien als een speler van De Kelderklasse.
 
Keeper: Erik van Zanten: Een zeer katachtige keeper die bij een teveel aan keepers in de ploeg ook zo op de spitspositie gezet kon worden, waar hij ook zeer goed uit de voeten kon met een tomeloze inzet en conditie.

Rechtsback: Tom Lievense: Tom kan zowel op rechts als op links uit de voeten met zijn enorme inzet en goede inzicht. Buiten het veld miste hij het inzicht wel eens door naar een verkeerde vereniging te rijden of helemaal de weekbrief te missen.
 
Linksback: Stefan Feleus: Een zeer zeer gedreven speler met de absolute winnaarsmentaliteit. Daarbij was het ook nog eens een zeer technisch voetballer die er niet voor terugdeinsde om ook wel eens wat uit te delen. Stefan kon je eigenlijk op iedere positie in het veld neer zetten. Motto tijdens het verdedigende werk “baas in eigen tuin”.
 
Laatste man: Henk Wielemaker: Een speler met een groot spelinzicht die het de tegenstander zeer moeilijk maakte. Zowel met zijn stevige duels als ook zijn verbale strijd met de tegenstander waardoor de tegenstander het dubbel zo moeilijk had. Vaak stoomde Henk op vanuit de verdediging naar het middenveld om met een afstandsschot te scoren.
 
Voorstopper: Jose Lopes Candeias: Een zeer technische en harde voetballer die niet alleen als voorstopper fungeerde maar eigenlijk heel de verdediging voor zijn rekening nam met zijn enorme drive maar er ook niet voor schroomde om zich bij de aanval te voegen.
 
Centraal midden: Svend Minderhoud: Ook weer zo een technische voetballer die ook wel eens als een houthakker de duels in kon gaan om dan de vermoorde onschuld te spelen jegens de scheidsrechter. Svend kan ook goed uit de voeten als keeper. Bij kou wordt het allemaal wat minder want dan kleedt  Svend zich in vele lagen.
 
Rechts midden: Arjen Brouwer (Beertje): Arjen was een echte flankspeler die na het behalen van de achterlijn een panklare assist kon afleveren aan de spits van dienst. Ook was Arjen een voortreffelijk barman die voor volle schuimertjes en veel gezelligheid zorgde na onze wedstrijden van Noormannen 5 op zondagmiddag/avond in Het Koffiehuis.
 
Links midden: Rico Wisse: Een bikkelharde voetballer met een tomeloze inzet die het zijn directe tegenstander bijzonder moeilijk maakte met zijn fysieke spel, waardoor hij door een tegenstander ooit “kluutigen boer “ werd genoemd.
 
Spits: Marco van Belzen (Rasta joen draek): Marco moest het vooral hebben van zijn enorme loopvermogen, maar ook van zijn goeie inzicht voor de goal. Hij stond heel vaak op de goeie plek om te kunnen scoren. Door dat neusje voor de goal is hij een aantal keren topscoorder geworden.
 
Links buiten: Abdie Aden: Een zeer technisch begaafde voetballer die vaak de wenkbrauwen deed fronzen bij menig tegenstander want hoe kon zo een goeie speler bij Noormannen 4 voetballen. Abdie ging voor de sportiviteit maar ook de gezelligheid na de wedstrijd.  Abdie was door zijn spel een zeer goed koppel met de centrale spits.
 
Rechts buiten: Leo Kaland (Leo Figo Kaka Kaland): Een zeer talentvolle flamboyante speler met vaak onnavolgbare acties die dan ook vaak nog eens in een doelpunt eindigde. Helaas is Leo te vroeg gestopt met voetballen bij de Noormannen vanwege werk elders in den lande.
 
Bank: ikzelf
Coach: Jan van den Dries: “Heel gewoon, doodgewoon” ,“Jouw kwaliteit is dat je niet kunt voetballen”
Trainer: Theo van Hercules: Een trainer waar ik in de jeugd veel van geleerd heb en die je liet inzien dat simpel voetbal het moeilijkst is.
Vlagger: Kees Meijer: Een altijd eerlijk vlaggend iemand, die ook vaak niet begrepen werd door de scheidrechter. Geheel ten onrechte in onze ogen natuurlijk. Kees was ook jaren een voortreffelijk coach.
 
Ik ben benieuwd naar de 11 van Arjen van Sighem (Lorre/ Kaereltje).