Ik ben als klein jongetje (alhoewel ik nog steeds niet heel groot ben) in de mini’s van de Noormannen begonnen met voetballen. Na alle jeugdelftallen te hebben doorlopen, met als hoogtepunten de drie kampioenschappen in de F2, F1 en C1 en als dieptepunten een aantal nederlagen met dubbele cijfers (25-0 als grootste dieptepunt), ben ik na vier seizoenen senioren nu speler van het tweede elftal. Ik heb in deze tijd altijd met veel plezier op de Prelaat gevoetbald en veel gezelligheid meegemaakt.

Keeper: Stefan Joziasse: Een uitstekende lijnkeeper met geweldige reflexen. Ook in de 1 op 1 met de spits van de tegenstander ijzersterk. Heeft in de afgelopen jaren in meerdere wedstrijden met zijn reddingen punten gepakt voor ons elftal.

Linksachter: Pierce Jobse: Op snelheid wellicht iets beperkt, maar de kracht en strijdlust die hij levert, gecombineerd met zijn verdedigende én aanvallende kwaliteiten maken hem een gevreesde tegenstander. Met Pierce aan de “gouden” linkerkant hebben wij samen alle jeugdelftallen en vier jaar senioren doorlopen, met twee kampioenschappen als hoogtepunten.

Laatste man: Stijn Cijvat: Sterke verdediger die niet bang is om het duel aan te gaan. In de 1 op 1 bijna niet te kloppen, heerst in de lucht met zijn lengte en vliegt wanneer nodig kiezelhard het duel in met zijn directe tegenstander.

Voorstopper: Rody Janse: Een speler die verdedigend altijd uitstekend voor de dag komt, en ook af en toe wel eens in de duels wat uitdeelt aan de tegenstander. Ook aan de bal is hij sterk met zijn goede spelinzicht en zijn lange pass.

Rechtsachter: Jordi Cijsouw: Met zijn drive een speler die binnen de lijnen alles geeft om zo’n goed mogelijk resultaat op het scorebord te krijgen. Weet de tegenstander goedschiks of kwaadschiks af te stoppen met zijn tackles: op de bal als het kan, op de man als het moet. Een echte teamspeler. Ook in de derde helft een uitblinker.

Links midden: Rowin Wondergem: Ondanks zijn beperkte snelheid een uitstekende speler aan de buitenkant van het veld. Leest het spel goed, heeft een goede pass en voorzet, vliegt hard het duel in en verdedigend staat hij zijn mannetje. Kan zowel aan de linkerkant- en rechterkant van het veld in de verdediging en op het middenveld neergezet worden.

Centraal midden: Damian Cijsouw: Een talentvolle speler die in de jeugd op deze positie indruk maakte. Fysiek sterk, aan de bal zeer technisch en veel snelheid, heersend in de lucht en voor het doel koelbloedig. Verdedigend met zijn lengte en behendigheid ook ijzersterk. Kortom een fantastische allround speler.

Rechts midden: Hayo Houmes: Controlerende speler met een goede techniek. Ook als rechtsachter inzetbaar, en in de jeugd ook als centrale verdediger gefunctioneerd. Verdedigend staat hij zijn mannetje en onderschept de bal vaak zonder een overtreding te maken. Hij scoort zelden, maar aanvallend met zijn dribbels en voorzetten is hij belangrijk.

Links buiten: Rick Francke: Een mobiele spits die ook aan de zijkanten in de voorhoede inzetbaar is. Met zijn snelheid en dribbeltechniek erg gevaarlijk voor de goal. Weet in de 1 op 1 vaak de keeper langs te dribbelen en de bal in het lege doel te schuiven. Hij pakt elk seizoen zijn doelpunten en assists mee.

Spits: Jakko van Belzen: Een spits die het echt van zijn moment moet hebben. Aan de bal niet heel technisch, maar weet toch altijd een momentje te vinden en zijn doelpunt te pakken. Staat bij een voorzet vaak op de goede plek. Verder is hij altijd positief en een echte teamspeler.

Rechts buiten: Emiel Minderhoud: 
Zeer technische speler met een neusje voor de goal. Erg veel snelheid in de dribbels, heeft een goede voorzet én is de maker van veel mooie doelpunten vanaf de zijkanten. Hij bezit een techniek aan de bal die we bij de Noormannen niet veel zien.

Speler/Coach: Stefan Feleus: Een coach die met zijn peptalks in de kleedkamer het team altijd klaarstoomde voor de strijd. Was ook bereid om zelf te voetbalschoenen aan te trekken en in te vallen als de wedstrijd niet naar zijn zin verliep. Hij presteerde het onmogelijke met het vierde elftal als speler/coach door ons team, met een gemiddelde leeftijd van ongeveer 18 jaar, naar de vijfde plaats in de competitie te loodsen.

Vlagger: Michel Theelen: een eerlijke en betrouwbare vlagger. Zit er altijd bovenop.
 
Ik ben erg benieuwd naar de 11 van … Tono Wondergem.