Joey Janse had aan Pierce Jobse gevraagd om zijn favoriete 11 op te stellen. Door omstandigheden is dat niet gelukt. Daarom mocht Damian zijn favoriete elftal samen stellen. 

(Keeper) Tristan Verhoeven: Een heersende lijnkeeper. Ook wist hij zijn verdediging altijd zo sterk neer te zetten dat hij zelf bij regenval onder de paraplu van zijn oma kon gaan staan.(Achterste man) Stijn Cijvat: Heersend in de lucht. Voor aanvallers altijd een taaie kluif. Technisch wat minder vernuftig.(Voorstopper) Rody Janse: een bikkelharde verdediger die niet vies is van een overtreding. Eens per wedstrijd heeft hij een rush naar voren met veel lawaai, dit zorgt altijd voor paniek bij vriend en vijand.(Rechtsback) Dion Conté: een altijd hardwerkende back. Ook inzetbaar op het middenveld. Weet een schwalbe goed toe te passen. Helaas inmiddels lid van Fc Kruisband geworden.(Linksback) Patrick Knevel: Binnen no time zich weten om te toveren van noodgedwongen back naar een hele stabiele back. Het bewijs van de moderne rechtsbenige op de linksbackpositie.(Middenvelder) Jari Kaland: een tweebenige speler die het spel leest als een boek. Aan zelfvertrouwen geen gebrek.(Middenvelder) Hayo Houmes: op bijna elke plek wel inzetbaar. Als wedstrijdbeoordeling altijd minimaal een zes, maximaal een 7.(Middenvelder) Julian Coppoolse: weer zo één die op bijna elke plek uit de voeten kan. Gaat graag planmatig te werk in aanloop naar de wedstrijd.(Rechtsbuiten)Tom Sanderse: Wist altijd voldoende energie in de wedstrijd te leggen. Eens in de wedstrijd wist h j vriend en vijand te verassen met een rush langst de zijlijn, het ontbrak dan meestal aan een passend vervolg.(Linksbuiten) Justin de Vries: een hardwerkende speler met een goed schot en kon ook nog eens zijn mannetje passeren. Één van de spelers uit het succesvolle D7-tal toentertijd.(Spits) Dylan Knevel: Een behendige spits die ook inzetbaar is aan de flanken. Ondanks zijn lengte ook kopsterk. Wel wat wisselend in rendement. Vaak ligt dit aan de avond ervoor.

(Wisselspeler) Mark Minderhoud: Hij voelt voor mij als een opa-figuur. Dit misschien door de leeftijd, maar ook nam hij altijd mijn favoriete snoepjes voor me mee. Ook kon hij het “kleinste kind” van het team zijn. Verder veel van hem mogen leren.
(Wisselspeler) Ron de Nooijer: Altijd en overal inzetbaar. Geeft altijd 100% en meer. Technisch wat minder vernuftig. Zowel in het veld als op de bank kan je hem er goed bijhebben.

(Keeperstrainer/Leider?) William Dronkers: Zijn aanstelling kwam onverwachts. Ondanks dat ik geen keeperstrainer in mijn voetbalcarrière heb gehad, zag ik wel de meerwaarde van William in. Voor de eerste en de laatste keer was het gezellig en deed hij leuk mee. Als leider heeft hij echter geen wedstrijd meegemaakt.
(Trainer/coach) Marijn de Ridder: een trainer/coach die zijn ploeg altijd op scherp houdt. Tactisch sterk. Probeert spelers bijna te besturen zodat het gaat zoals hij wilt. Winnen is wat telt bij hem.


De volgende keer mag Erwin Pouwelse zijn favoriete team samen stellen.