Op zaterdag 1 april speelde Noormannen 2 tegen De Meeuwen 4. We vertrokken op deze zonnige dag op de fiets vanaf de Prelaat.Om 14:30 klonk het startsignaal, waarbij we met deze spelers in actie kwamen:

Mike
Jelmer T. Kris Jarno Niels v. B.
Niels C. Michel Matthijs
Arjen Patrick Ruben

Wissels: Robin, Norbert

In de beginfase van de wedstrijd pakten we het spel goed op, het was echter De Meeuwen die een paar flinke kansen kregen. Toen een kopbal van de Zoutelandse spits op de paal belandde wisten we dat we alle zeilen bij moesten zetten om niet op achterstand te komen. Omdat de bal tijdens aanvallen van Noormannen vaak via de rechterflank ging, kon Ruben zich in het begin weinig laten zien. Toen hij balbezit kreeg op het middenveld had hij het opeens op z’n heupen en schoot van ongeveer 25 meter afstand met een streep in de kruising: 0-1. Even later werd Michel bij een actie in het strafschopgebied neergehaald, wat een penalty en een 0-2 voorsprong opleverde.

Na de rust hielden de doelpunten niet op. De Meeuwen kregen geen kansen meer en de Noormannen waren veel in de aanval. Dit resulteerde in 6 doelpunten van Ruben (3x), Matthijs (2x) en Michel (1x). Eindstand: 0-8.

Na de wedstrijd bleven de meesten plakken in de kantine en in de kroeg in Zoutelande, waar het (aan de foto’s te zien) nog lang gezellig bleef.

Volgende week staat de thuiswedstrijd Noormannen 2 – Oostkapelle 3 op het programma.