Het nieuwe seizoen staat weer voor de deur.! Ook dit jaar weer de nodige transfers, zo is Marc Minderhoud overgekomen van de groen-witte zo'n 5km verderop, Ruben gaat zijn kunsten een stapje hoger vertonen in het vlaggenschip en Pieter Jan komt ons versterken vanuit het eerste.

Inmiddels hebben, de meeste althans, er al een aantal trainingen op zitten en raakt het dus eens tijd om te kijken hoe dit in een wedstrijd gaat. Vandaag staat één van de drie bekerwedstrijden op het programma. De tegenstander is Zaamslag 3.

De volgende elf spelers mochten starten aan de wedstrijd:

Mike

Jelmer H  Kris  Niels vB  Jarno

Pieter Jan  Niels C  Julian H

Arjen  Marc  Norbert

Wissels; Matthijs, Rick en Jordi

Noormannen begon de wedstrijd goed, er werd prima positiespel gespeeld en we konden elkaar best goed bereiken. Zaamslag ging ook mee in dit spel wat vervolgens resulteerde tot enkele goeie aanvallen en wat kleine kansjes aan beide zijden. Na een minuut of 15 resulteerde één van deze kansen in een doelpunt aan de zijde van Noormannen; een mooie steekbal waardoor Marc alleen voor de keeper gezet werd en deze met een prachtige lob over de keeper in het doel werkte. Na dit doelpunt was het goede spel aan de kant van Noormannen op miraculeuze wijze weg. We kregen de bal niet meer bij elkaar en waren te onrustig en slordig aan de bal. Zaamslag bleef echter wel doordrukken wat resulteerde in, nog voor de rust, drie doelpunten aan hun zijde.

In de rust werden enkele wissels doorgevoerd en werd er uiteraard besproken wat er fout zat en wat er dus beter moest.

Dit pakte we redelijk op en het liep weer aardig, dit resulteerde ook in wat prima aanvallen en kleine kansen. Echter leverde dit geen doelpunten op en waren we dit spel wederom na een minuut of 15 weer kwijt. Hierdoor kon Zaamslag meer druk op ons zetten wat resulteerde tot een 4-tal doelpunten waardoor er einduitslag van maar liefst 1-7 op het scorebord kwam te staan.

Hopelijk kunnen we volgende week ons goede spel iets langer volhouden en de 3 punten vanuit Colijnsplaat mee nemen naar sportpark de Prelaat.