Zaterdag 9 December vertrokken we om 12:30 richting heikenszand waar we om 14:15 uur (i.v.m. de steeds vroeger invallende duisternis) zouden starten tegen het nog ongeslagen Luctor Heinkenszand.
Eenmaal aan de warming-up begonnen kregen we het bericht dat de scheidsrechter van dienst niet kon komen en er een vervanger geregeld was. Daardoor begonnen we pas om 14:40 uur aan de wedstrijd.
Noormannen begon met de volgende elf : Niels van Alphen; Julian Coppoolse, Jari Kaland, Rens de Visser, Finy Cijsouw; Jesse Simonse, Rens Janisse, Erwin Pouwelse; Ron de Nooijer, Dylan Maljers, Mark Minderhoud.

Op de bank : Ruben van sluijs, Danny Huibregtse, Jacco Cijsouw, Patrick Knevel en Aron van Sluijs.

Op een moeilijk te bespelen veld deden beide ploegen weinig voor elkaar onder. Noormannen stond verdedigend goed en Luctor Heikenszand kwam er niet door. Aan de andere kant kwam Noormannen er een aantal keer gevaarlijk uit met 3 grote kansen tot gevolg.

In de 34e minuut staat de Noormannen verdediging 1x niet goed en gelijk is het raak, spits Tom Blommaard schiet hard de 1-0 tegen de touwen en dat is tevens de ruststand.

In het begin van de 2e helft gaat Noormannen op jacht naar de gelijkmaker en vind die bijna als Mark zijn inzet op de lat ziet eindigen. Ook Luctor Heikenszand blijft gevaarlijk met enkele goede mogelijkheden maar dan is het uit het niets Mark die met zijn linker been de gelijkmaker binnen werkt, 1-1 met nog zeker 20 minuten te spelen.

Kort daarna een hachelijke situatie voor het doel van Niels als de bal over hem heen word gelobd en Rens hem nog maar net voor de lijn weg kan werken. In de 83e minuut word Niels dan toch voor de 2e keer deze middag gepasseerd als een vrije trap niet goed word verwerkt en simpel word binnen
getikt 2-1.

Dan een vervelend moment als Rens hard in botsing komt met Tom Blommaard, Rens komt er met een behoorlijke bult goed vanaf en kan doorvoetballen maar Tom moet met een flinke hoofdwond per brancard van het veld(Beterschap).

Als de lichten inmiddels aan zijn word het spel voor de resterende 6 minuten hervat, Noormannen probeert nog wel maar komt niet meer tot grote kansen en zo verliest een hardwerkend Noormannen met 2-1.

Volgende week de laatste wedstrijd van 2017 thuis tegen V.V. Nieuwland om 14:15 uur.