Na de ruime overwinning van vorige week uit tegen VCK 3, stond er dit keer een thuiswedstrijd tegen Arnemuiden 4 op het programma. Op papier een wedstrijd die gewonnen moet worden want Arnemuiden heeft nog geen punt terwijl Noormannen nog meedoet voor de bovenste plaats.

We kregen 2, voor ons nieuwe spelers bij de selectie nl. Finy Cijsouw en Niels van Alphen. Na een peptalk van de Coach werd met de volgende opstelling het veld opgegaan.

Niels van A

Niels G  Marc  Jarno  Niels van B

Finy  Matthijs  Jacco

Devi  Pedro  Dylan

Wissels: Jelmer T, Robin

Scheidsrechter: Kris Cijsouw

Terwijl een aantal bankzitters van de tegenstander hun ploeg aan het toejuichen waren, creerde Noormannen kans na kans. Het duurde even voordat de eerste goal viel maar het was slechts een kwestie van tijd. Na goals van Devi, Finy, Jacco en Pedro stond het 4-0 met de rust. We werden in de kleedkamer attent gemaakt op het uitbreiden van de score. Dit zou nog wel eens in ons voordeel kunnen werken aan het einde van het seizoen als we een gelijk aantal punten hebben met een van de andere titelkandidaten in onze klasse. We waren er daarom op gebrand om meer goals te maken en bovendien (nog wel de grootste uitdaging) om voor het eerst dit seizoen de nul te houden.

Wissels: Jelmer voor Jacco, Robin voor Niels G

We begonnen wat slordig waardoor Arnemuiden kansen kreeg en mogen onze keeper bedanken voor de goede reddingen. Wat daarna volgde was een eenrichtingsverkeer van doelpogingen naar de goal van Arnemuiden. Om een lang verhaal kort te maken was het een moeizame avond voor onze tegenstander en werd er (op uithoudingsvermogen leek het wel) goal na goal gescoord met daartussen mooi uitgespeelde aanvallen. Uitslag 13-0.

Doelpuntenmakers

Pedro 4X

Devi 2X

Finy 2X

Dylan 2X

Matthijs 2X

Jacco 1X

Na al dat aanvallen zijn we de kleedkamer ingedoken om onze reserves weer op te vullen voor de belangrijke wedstrijd volgende week tegen de koploper VC Vlissingen 2. Omdat we voorgaand tot aan de wedstrijddag nog geen scheidsrechter hadden bood Kris Cijsouw zich aan om te fluiten. Hartelijk dank voor de vrijwilligers en tot volgende week.