Dinsdag avond stond de derde bekerronde op het programma voor De Noormannen. Deze ronde werden we geloot aan de zondag 2de klasser JEKA uit Breda. De wedstrijd staat gepland om 20:00 dus werd er om 16:00 afgesproken bij de lokale sponser om een pasta te eten. Na deze sporthap reisde de ploeg af naar Breda.

Aan Noormannen zijde waren er enkele afwezigen, Brian is geblesseerd en Marlo is geschorst. De opstelling was dus als volgt: Hayo; Julian, Rens de V, Jari, Damian; Jesse, Rens J, Erwin; Ron, Mark, Dylan, (Patrick, Finy en Jacco).

De eerste helft gaat gelijk op, JEKA heeft meer balbezit. Wat echter niet resulteert in kansen, dit zijn de verdiensten van De Noormannen. Noormannen heeft in de eerste helft ook nog 3 goede kansen, maar het ontbreekt aan scherpte in de afronding. Een minuut voor de rust wordt een corner van JEKA in een keer binnen gedraaid bij de eerste paal. Helaas met 1-0 achter de rust in.

De 2de helft krijgt JEKA wat meer kansen maar worden goed gestopt door de goalie. Pas laat in de wedstrijd gooit de thuisclub het slot op de deur door de 2-0 te scoren. Deze goal is overigens een rommelgoal wat dus een zuur gevoel geeft. In de blessuretijd wordt een vrije trap nog knap binnengeschoten, 3-0. Al met al een knappe prestatie van De Noormannen. Waar ook de kansen voor De Noormannen waren maar helaas niet benut werden waar de tegenstander dit wel deed.

Aanstaande zaterdag de laatste competitie wedstrijd van dit kalenderjaar, tot dan op sportpark de Prelaat! Met als broodje van de week een huisgemaakte gehaktbal van slagerij Koets.