Een ploeg die fel begon aan de wedstrijd en de benodigde duels die vorige weken werden verloren werden nu wel gewonnen. Daarom stond er al heel snel een 2-0 voorsprong op het bord door 2 goals van Mano. In de eerste 10 minuten van de wedstrijd hebben we de combinatieploeg in Veere al kapot gespeeld en was bij hun het verzet min of meer al gebroken, ook omdat wij duidelijke de betere ploeg waren. In de 1e helft bleven we constant de druk houden op de goal van Veere en met name over links met Noah kwamen we goed door. Ook Aron wist vanuit de achterhoede goed door te schuiven en leverde de assist bij de 3-0 van wederom Mano. In de 1e helft wisten we nog 2 maal doel te treffen, Mano met z'n 4e treffer en Emiel maakte zijn eerste van de wedstrijd en bepaalde daarmee de ruststand op 0-5.

In de 2e helft opdracht gekregen om geconcentreerd te blijven voetballen, vanachter de nul te houden en in de positie te blijven spelen. Dat is natuurlijk nog wel is lastig als je met een ruime voorsprong aan het voetballen bent.

De eerste kans was voor de opponent, maar daarna waren wij weer de ploeg die het spel bepaalde en een goede 2e helft op de mat legden. We gaven vanachter af en toe kleine kansjes weg wat niet nodig is, maar daar tegenover creëerden we zelf legio kansen en 5 van die kansen werden omgezet in een doelpunt. Mano scoorde zijn 5e doelpunt van de wedstrijd, Emiel zijn 2e van de ochtend en ook Noah wist nog 3 keer doel te treffen. Eind uitslag was uiteindelijk 0-10. We hebben de kater van vorige week goed weten weg te spoelen.

Deze wedstrijd speelden 2 spelers van de O13 mee, Luuk en Thomas. Beiden speelden een uitstekende wedstrijd en hebben met name in de 2e helft hun klasse laten zien!

Volgende week staat voor ons een hele belangrijke wedstrijd op het programma. We gaan dan voor de beker op bezoek bij DZC'09 uit Dreischor. Bij minimaal een gelijkspel zijn we door naar de volgende ronde en dat is zeker wat we willen, want de bekerwinst is 1 van onze doelstellingen. Als we volgende week hetzelfde veldspel en inzet kunnen tonen en daarbij 2 goede trainingen afwerken, dan hebben we met z'n allen alle vertrouwen in een goed verloop van de wedstrijd!