Na de dramatische 2-0 nederlaag in Domburg moest er tegen de Patrijzen een resultaat worden geboekt. De uitwedstrijd eindigde in een 1-1. Hierin was al duidelijk dat Patrijzen een aantal gevaarlijke aanvallers hebben met veel snelheid, waar we in deze wedstrijd voor op moesten passen.

Dylan, die na een blessure weer in de basis startte, maakte knap de eerste goal, vroeg in de wedstrijd. Hoewel de wedstrijd voor even redelijk gelijk op ging toonde Patrijzen aan ook in spelhervattingen erg sterk te zijn en draaide zo de 1-0 achterstand om in een 1-2 voorsprong. De bal werd een aantal keer goed ingedraaid voor de goal en goed binnen geknikt waar de complete verdediging toe keek hoe Aron, die dit keer de beurt kreeg, werd verschalkt. Een beter en effectiever Patrijzen ging op zoek naar meer en nog voor rust liep het uit naar een 1-3 en via een snelle uitbraak naar zelfs 1-4.

Patrijzen was in de eerste helft dus net even wat scherper en moest er van onze kant voor een comeback worden gezorgd. Patrick en Ron werden binnen de lijnen gebracht als aanvallende wissels. Na de rust begonnen we hoe Patrijzen het overwicht had in de eerste helft. Wat scherper in de duels en met een aantal goeie aanvallen de aansluiting zoeken. Dit leidde dan ongeveer rond de 60e minuut tot de 2-4 en niet veel later voor de 3-4, waarna Ruben zelfs de 4-4 voor het in koppen had wat helaas net naast ging. Erwin pakte voor te veel zeiken nog zijn tweede geel. Hierna liep Patrijzen in de laatste minuten nog uit naar de 3-5 en 3-6, maar hier had zeker meer in gezeten als we 90 minuten lang speelde als de 30 minuten na rust. We kregen te makkelijk goals tegen waar we er bovenop moesten zitten en ook aanvallend kon het net wat scherper.