Het is al weer eventjes geleden, maar Christy Cijsouw heeft Renee gevraagd haar favoriete team op te stellen.

‘Wat is dat lastig zeg om een elftal te maken. Door de jaren heen heb ik met best wat spelers en speelsters op het veld gestaan. 

Op mijn zevende begonnen bij de Noormannen. Ik weet nog dat Lineke en ik als enige meisjes tussen de jongens voetbalden. Paar jaar later kwamen er steeds meer meiden bij en konden we een dameselftal beginnen. Dit ging jaren goed maar toen stopten er teveel en hadden we geen elftal meer. Astrid, Marloes, Anita en ik zijn toen naar de Meeuwen gegaan waar we ook wel een jaar of vier hebben gevoetbald. Hierna weer even terug bij de Noormannen en toen toch maar besloten om er mee te stoppen'. 

 Doel: Jojanneke Dekkers 
Jojanneke schrok menig tegenstander af door haar verschillende haarkleuren. 

Laatste man: Astrid Gabrielse  
Jaren met Astrid mogen voetballen, als tegenstander niet voorbij te komen. Als je dacht dat het haar niet meer zou lukken om de bal te pakken dan kreeg ze dat met die bijzondere benen toch weer voor elkaar. 

Voorstopper: Youandi Hitijahubessy  
Goede verdedigster, bal vast en niet bang te krijgen voor welke tegenstander dan ook. 

Linksback: Emily Cijsouw 
Eigenlijk niet haar positie maar toch wil ik haar even noemen, als laatste vrouw altijd bikkelhard en niet te stoppen. Geruststelling voor jezelf als je weet dat je haar nog achter je hebt staan.  

Rechtsback: Anne Dekker
Is geen Noormannenspeelster, maar wil ik toch in mijn favoriete team opstellen. Ze hoort toch ook een klein beetje bij de Noormannen, omdat het de vriendin van Finy Cijsouw is. Op een gegeven moment hadden we bij de Noormannen geen dames meer genoeg en ben ik met Astrid, Marloes en Anita bij De Meeuwen gaan voetballen. Anne is een topspeelster om achter je te hebben. Liet je je man lopen dan loste Anne het wel op en had je geen conditie meer nam ze heel de rechterflank voor haar rekening en kon je zelf lekker even uitrusten. 

Centrale middenvelder: Elisa van Sighem 
Niet haar vaste plek maar ook hier kan ze prima uit de voeten. Altijd aanspeelbaar en goede spelverdeelster. 

Linkshalf: Marloes Stricker  
Marloes kon je overal wel neerzetten op het veld en in al die jaren dat ik met haar heb mogen voetballen heeft ze dat ook wel gestaan. Heerlijk fanatiek, had ze de bal niet dan had ze de man wel.  

Rechtshalf: Leoni Minderhoud 
Wist niet van ophouden, kon lekker dribbelen en de bal voorgeven. 

Linksvoor: Anita van der Welle 
Geweldig hard schot in beide benen, heerlijke dribbel en ze was altijd lekker fanatiek. Kon af en toe en beetje vals zijn maar daar hou ik van! Had ze een kater van de vorige dag, zorgde ze er wel voor dat ze je auto had onder gespuugd, zodat ze weer fit de wedstrijd in kon gaan.  

Spits: Lineke Minderhoud
Jammer genoeg stopte ze wat mij betreft veel te vroeg met voetballen. De tegenstanders vonden dit helemaal niet erg, aangezien Lineke ze er altijd inschoot. Klein minpuntje was wel dat als het een enkele keer niet lukte en haar vader of broer haar hier op wees , dan hield ze pas haar mond dicht als ze gelijk kreeg (je snapt dat dit soms best lang kon duren). 

Rechtsvoor: Silvie Bertijn 
Bloedfanatiek en vliegensvlug.  

Bank: 
- Verona Conté zeker een aanwinst voor de derde helft en voor de sfeer, in het veld net iets te langzaam. 
- Erika Toutenhoofd, de moeder van het team. Van haar vooral geleerd hoe je de derde helft viert. 

Trainer/coach: 
Oeeh deze is lastig heel veel trainers gehad zo was het o.a bij Jordy Conté nooit saai. Zo mochten we af en toe frikandelhappen of blikke puzze/ westrijdje rugby ook leuk. Niks was te gek.  

Johan Ouwerkerk, altijd vrolijk gestemd en knap dat die het voor elkaar kon krijgen om een groep meiden te laten luisteren naar zijn uitleg.  

Vlagger: Bastiaan de Visser 
Kon zeer goed overweg met dat vlaggetje.  

Ik wil deze laatste ook gelijk vragen om de volgende keer zijn favoriete team op te stellen.