Zaterdag de laatste thuiswedstrijd van dit seizoen. Noormannen heeft in de laatste 2 wedstrijden geen al te beste wedstrijden op de mat gelegd, wat een understatement is. Tot 2 keer toe werd een 7-3 nederlaag geslikt. De thuisploeg moet uitkijken dat het seizoen niet als een nachtkaars uit gaat. Dit zou namelijk zonde zijn, omdat het als debutant in de 3e klasse 3 wedstrijden voor het einde al veilig was en hierdoor een goed seizoen heeft gedraaid.

Vlissingen kan allerminst zeggen dat het veilig is. Het staat namelijk op de laatste plaats en vecht zaterdag voor zijn laatste kans op handhaving. De Vlissingers staan 6 punten achter op Kruiningen en zal met nog 2 wedstrijden te spelen vandaag moeten winnen om niet direct te degraderen. Aan Noormannen zaterdag de taak om 3 punten te pakken, zelf nog wat te stijgen op de ranglijst en de tegenstander de knock-out uit te delen.

Via deze weg wil de 1e selectie de vaste supporters bedanken voor hun komst en steun dit seizoen. We hopen dat ook komend seizoen een ieder de weg naar de Prelaat weer weet te vinden om de ploeg te ondersteunen in het nieuwe seizoen.