Na 3 nederlagen op rij, waarvan 1 thuis, en 17 tegendoelpunten, waarvan 4 thuis, won Noormannen gelukkig weer en kreeg het zelfs geen enkel doelpunt tegen. Goals van Ed (2x) en Mallie (1x) brachten de eindstand op 3-0, wat overigens ook prima 6-0 hadden kunnen zijn, met een hattrick voor Mallie. Na 6 thuiswedstrijden te hebben gespeeld zien we dat de balans zijn evenwicht weer heeft gevonden: 3x werd verloren, 3x werd gewonnen. 
 
In de Prognostiek is er behoorlijk wat veranderd. Dankzij een full pull stroomt Kris Cijsouw de felbegeerde top-4 binnen (plek 2) ten koste van Jordy Conte die door zijn blanco score een plekje zakt. Hierdoor zakt ook Randy van Gils van plek 3 naar plek 4, ondanks een juiste voorspelling van de Toto. Door het binnendringen van Kris C. is James Beije uit de top-4 verstoten. Kris Pouwelse behoudt overigens zijn koppositie. 
 
Niet alleen Kris C. mocht dankzij een full pull 10 punten aan zijn seizoenstotaal bijschrijven. Ook Luuk Joosse, Jan Dekker, Leendert Joosse, Julian Coppoolse, Peter Willeboordse en Peter Hendrikse hadden de uitslag (3-0) en Toto (T) juist voorspeld. 25 andere deelnemers hadden enkel de Toto goed voorspeld en konden zodoende 3 punten aan hun seizoenstotaal bijschrijven. Voor Sennie Conte betekent dit bovendien zijn eerste punten van het seizoen en verlaat hij de groep rode lantaarndragers die nu nog bestaat uit Niels van A. & Do, Jan Duum en Piet Wisse. 
 
Door de 3-0 overwinning bezet Noormannen de 12e plaats en gaat het ondanks de tegenvallende resultaten toch met een enigszins 'goed' gevoel de winterstop in. Op 25 januari 2020 wacht de (uit)wedstrijd tegen hekkensluiter Veere. Een cruciale wedstrijd! Een week later speelt Noormannen weer thuis, tegen Luctor Heinkenszand. 
 
Fijne feestdagen en alvast een gelukkig nieuwjaar! 

Tussenstand Prognostiek