Helaas wist het vlaggenschip niet het 11e, 12e en 13e punt uit een thuisduel aan het totaal toe te voegen. Noormannen verloor met 1-2 thuis van Zaamslag, terwijl er zeker in de tweede helft een duidelijk overwicht was van de thuisploeg. Maar zoals dat de hekkensluiter vergaat, zit het dan ook niet mee. 
 
Toch hadden liefst 9 deelnemers deze nederlaag afgelopen zomer al zien aankomen. Luuk Joosse, Kitty den Hollander, Jaap Kaland, Jari Kaland, Ron de Nooijer, Jonathan Koets, Alwin Kruithof, Jordi Cijsouw en Cas Joosse mogen allemaal 9 punten aan hun seizoenstotaal toevoegen. Voor Luuk betekent dit zelfs een 2e plaats in de uiterst spannende Prognostiekranglijst. Koploper Kris Pouwelse houdt nog steeds stand. Kris voorspelde een uitslag van 1-2 maar had bij de Toto een T ingevuld waardoor hij 'slechts' 7 punten kan bijschrijven, evenals 4 anderen. Liefst 15 deelnemers wisten enkel de Toto juist te voorspellen en toucheren daarmee 3 punten. Voor Julian Coppoolse - een van die 15 - betekent dit dat ie een plekje zakt en wel van plaats 2 naar plaats 3. Terug van weggeweest is Floor Adriaanse. Dankzij zijn 7-klapper stroomt hij opnieuw de top-4 binnen en deelt hij de 3e plaats samen met Julian. 
 
De volgende thuiswedstrijd laat nog even op zich wachten. Pas 7 maart komt het eerste elftal van Noormannen weer in actie, thuis tegen GPC. Koploper Kris had er bij het invullen van het deelnameformulier in ieder geval weinig vertrouwen in. Zijn pen schreef een 0-4 (U). Laten we, denkend aan het clubbelang, hopen dat hij 7 maart van zijn troon wordt verstoten. 

Tussenstand Prognostiek