Na 6 wedstrijden in de competitie te hebben gespeeld staat Noormannen op een teleurstellende 11e plaats. De ploeg heeft slechts 4 punten verzameld tot nu toe. 11 doelpunten gemaakt en al 20 tegen gekregen. De positivisten onder ons hadden Noormannen mogelijk hoog in het linkerrijtje voorspelt in deze periode van het jaar. De grootste negativist had de ploeg zeker niet zo laag gezien zoals het nu staat. De punten zijn dus hard nodig.
 
In de avond van dinsdag 14 november zullen die vanaf 20.00 uur gepakt moeten worden tegen Apollo'69. Deze wedstrijd werd op 4 november afgelast en door de KNVB op deze datum gezet. 
 
De ploeg uit 's Gravenpolder staat na de 3-5 nederlaag afgelopen zaterdag tegen Wemeldinge op een 5e plaats met inmiddels 8 punten achterstand op koploper Veere. Kijken naar het archief is 'Apollo' een vaste klant in de 4e klasse. Sinds het seizoen 2007-2008 heeft het namelijk, op 1 jaar na, altijd in deze klasse gespeeld. De Noormannen speelt sinds dat seizoen voor de 4e keer in de competitie tegen Apollo'69. Nooit verloren. In 2008-2009 thuis een 4-0 overwinning (Mark Minderhoud, Tom Hengst (2x) en Bart Dekkers) en uit 0-2 winst (Mark Minderhoud en Thomas Wuite). In het seizoen 2012-2013 thuis 6-3 gewonnen (Menno de Nooijer (2x), Mark Minderhoud (2x), Bart Dekkers en Frank Roelse) en uit een 2-2 gelijkspel (Mark Minderhoud en Jacco Cijsouw). In 2015-2016 werd het thuis 4-3 (Mark Minderhoud, Dyland Maljers (2x) en Devi Jongepier) en uit 2-4 (Mark Minderhoud, Ron de Nooijer, Finy Cijsouw en Erwin Pouwelse). In de periode van toen tot nu werd 2 keer een periodetitel veroverd, waaronder in het seizoen 2017-2018. Noormannen heeft goede herinneringen aan dat seizoen. Het promoveerde toen namelijk via diezelfde nacompetitie door onder andere (jawel) Apollo'69 met 1-5 in 's Gravenpolder te verslaan. Toen speelden de gebroeders De Nooijer nog daar. Noormannen kwam op achterstand door een doelpunt van Dennis de Nooijer, maar Rens Janisse, Erwin Pouwelse (2x), Mark Minderhoud en Patrick Knevel zorgden voor de doelpunten voor Noormannen.
 
Aan een periodetitel kan de thuisploeg nu nog niet denken. Verre van zelfs. Het zal eerst de aansluiting moeten vinden met de middenmoot, alvorens een plaats veroverd kan worden bij de veilige 1e 8 ploegen in de 4e klasse B. Afgelopen zaterdag ging het tegen Nieuwdorp qua voetbal al wat beter in de eerste helft. Hopelijk is deze wedstrijd het startpunt van een goede periode die daartoe leidt.