En de winnaar is Jesse Simonse! Dankzij liefst 5 correct ingevulde 'open' vragen weet Jesse te klimmen van een gedeeld 15e plaats (positie na de scores uit alle wedstrijden) naar de koppositie. Een knappe prestatie van onze interim voorzitter. 

Niels Dominicus is runner-up met slechts 1 punt minder dan Jesse. Met 4 correct ingevulde vragen klimt Niels van een gedeeld 8e plaats naar plaats 2. Ook een applaus voor Niels. 

Op de 3e plaats is geëindigd Michael Dekker. Michael heeft zijn gewonnen prijzengeld niet persoonlijk aangenomen en direct laten doorstorten naar de jeugdkas. Een mooie bijdrage voor een toekomstige activiteit van onze jongste Noormannentjes. Dubbel applaus voor Michael! 

De laatsten die in de prijzen zijn gevallen zijn Sjako en Jordi Cijsouw, op een gedeelde 4e plaats. Ook een puike prestatie. Voor Sjako wellicht een tegenvaller, gezien zijn wekenlange dominantie als lijstaanvoerder. Overigens deelde Sjako dat lijstaanvoerderschap lange tijd met Dylan Knevel, die compleet buiten de prijzen is gevallen door slechts 1 open vraag goed te beantwoorden. 

Wat betreft de 7 open vragen: 

  1. Noormannen veroverde de meeste punten thuis (25 thuis tegenover 16 uit). 48 deelnemers voorspelden dit correct en daarmee 6 deelnemers dus niet. 
  2. Ook werden er eigen doelpunten door tegenstander gezet, namelijk 2 (MZVC uit en Nieuwland thuis). 24 deelnemers hebben dit goed en 30 dus fout.
  3. De eerste punten thuis werden verloren tegen Goes. Noormannen verloor dat duel vrij kansloos met 2 - 5. Slechts 6 deelnemers wisten dit juist te voorspellen. 
  4. Na een eindsprint bekroonde Noormannen zich nog bijna tot periodekampioen, maar helaas mocht het zover niet komen. Wel resulteerde de inhaalrace uiteindelijk in een 6e plaats. 23 deelnemers voorspelden plaats 4 - 6 goed. 
  5. De topschutter van Noormannen dit seizoen luistert naar de naam Dylan Maljers en dat hadden 8 deelnemers afgelopen zomer al goed voorzien. Dylan scoorde overigens 13 goals. 
  6. Tijdens de eerste seizoenshelft werden slechts 14 punten bij elkaar gespeeld (goede antwoord dus 'minder dan 20') en dat is door 7 deelnemers goed voorspeld. 
  7. Dat Kapelle hoge ogen zou gooien en er met het kampioenschap vandoor zou gaan was voor 24 deelnemers afgelopen zomer al een uitgemaakte zaak. Helaas voor sommige anderen kon Noormannen de voorspelling niet waarmaken. 

 

Tot slot wil het Team Prognostiek alle deelnemers bedanken voor deelname. Dankzij jullie is er wederom een leuk bedrag opgehaald voor de club (54*2,50=135 euro) die zal worden uitgegeven aan een nog nader te bepalen doel, zoals een nieuwe tv (daar de huidige als dartbord is gebruikt) of eveneens als bijdrage voor een jeugdactiviteit.

Uiteraard zien wij weer uit naar een nieuw Prognostiekseizoen na de zomer. We hopen jullie ook. Doe je weer mee?  

Einduitslag